Årets unge projektleder & årets virksomhedsleder er fundet!

Vinderne blev kåret i sidste uge samtidig med afholdelsen af symposiet 2017

I Dansk Projektledelse har vi en vision om at være omdrejningspunkt for projektledelse i Danmark. Med det in-mente, besluttede vi i år, at starte en tradition, hvor vi hylder og synliggør særlige og markante indsatser indenfor projektledelse i Danmark.

Årets Unge Projektleder & Årets Virksomhedsleder
Priserne blev uddelt af direktør i Dansk Projektledelse, Jesper Schreiner, under dette års Awards Dinner, der blev afholdt i forbindelse med Symposiet Projektledelse 23.-24. maj.

Prisen som årets unge projektleder gik i år til Louise Honoré Pryn, projektleder hos Boligkontoret Danmark.

Valget faldt  på Louise, fordi hun er et sandt naturtalent indenfor projektledelse, og hun forstår om nogen, at projektledelse ikke kun udføres bag en skærm, og at forandringer kommer af at tage ledelsen på sig.

Hun får ting til at ske, og får involveret de rette interessenter undervejs. Louise har det seneste år gjort en kæmpe indsats for at modne og udbrede projektarbejdsformen i sin organisation, og hun formår i den grad at omsætte ny læring til handling. Hun har i øvrigt, ved hjælp af workshops med den øverste ledelse, fået sat projektsproget på dagsordenen.

Prisen som årets virksomhedsleder gik i år til Mikael Voldborg, direktør for byggeri, NIRAS.

Valget faldt på Mikael, fordi han i den grad har været med til at løfte projektlederkompetencerne i hele organisationen. Dette har medført, at NIRAS har udviklet, tilpasset og gennemført en større projektlederuddannelse med afsluttende eksamen for nye projektledere. Desuden har Mikael været med til at designe og gennemføre Masterclasses for projektchefer og brush-up kurser i projektledelse for erfarne projektledere.

Alt dette er noget, som Mikael har taget initiativ til, at få til at ske. Det helt særlige ved Mikael er, at han har deltaget fuld tid på alle initiativerne (inkl. udviklingsmøderne), og herved har vist synlig dedikation til at løfte projektlederkompetencerne i organisationen. 

Dansk Projektledelse ønsker stort tillykke til Louise og Mikael.