Dansk Projektledelse har en lang række tilbud til dig, som ønsker at blive en mere kompetent projektleder

Ønsker du som projektleder inspiration til at udøve bedre ledelse af dine egne projekter? 

Ønsker du at udvikle dine egne kompetencer?

Så kan Dansk Projektledelse måske hjælpe dig på vej! 

Klik på de forskellige links for mere information. 

  • Selv-vurdering af kompetencer. Har du brug for at vide, hvor du står og hvor du skal hen mht. dine kompetencer som projektleder, kan vi anbefale at bruge værktøjet ”Kompetencer i Projektledelse” – også kaldet den danske National Competence Baseline, NCB.
  • Litteratur om projektledelse. Vi ajourfører løbende en samlet oversigt over bøger om projektledelse på dansk. Desuden har vi med udgangspunkt i NCB’en, foretaget en karakterisering af indholdet i tyve bøger.
  • Tidsskriftet Projektledelse. Udkommer kvartalsvis og udsendes til medlemmer. Tidsskriftet behandler hver gang et nyt tema, som vi vurderer har betydning i hverdagen for de fleste fagfolk, der beskræftiger sig med projektledelse. Du kan se det seneste tidsskrift her.
  • Artikeldatabase om projektledelse. Tidsskriftets brede spekter af artikler er samlet i en database, hvor du kan søge på samtlige artikler, der har været med i "Projektledelse". Er forbeholdt medlemmer. 
  • Uddannelser i projektledelse. Foreningen administrerer på vegne af International Project Management Association, IPMA en ordning for IPMA Registrering af uddannelser. Se hvilke uddannelser her.
  • Seminarer om projektledelse. Vi arrangerer halvdagsseminarer om en bred vifte af aktuelle udfordringer – med høj grad af deltager-involvering . 
  • IPMA Advanced Courses. Kurserne er et unikt tilbud til erfarne projektledere og tilbyder bl.a. følgende kurser: ”How to manage project opportunity and risk”, ”Intercultural management competence for project success” og ”Leading projects from a distance”. Læs mere om den mangeårige succes med kurserne og hvordan du tilmelder dig.
  • Symposiet Projektledelse. Vi afholder hvert år Symposiet Projektledelse, hvor omkring tyve halvdagsseminarer afholdes parallelt over to dage. Det næste symposium afholdes 23.-24. maj 2017.
  • IPMA Certificering af projektledere. Foreningen administrerer på vegne af International Project Management Association, IPMA en niveaudelt ordning for IPMA Certificering af projektledere. Ud over at føre frem til en formel certificering, er processen tilrettelagt så deltagelsen i sig selv muliggøre et kompetenceløft. Gennemføres på dansk eller engelsk.
  • Medlem af projektledernetværk. Som medlem af Dansk Projektledelse opfatter vi dig som deltager i et projektnetværk. Du modtager løbende nyhedsmails, inviteres til regionale gå-hjem-møder, opfordres til at melde dig ind i foreningens LinkedIn-gruppe og får tilbud om at danne netværksgrupper. Læs mere om medlemsfordele og indmeldelse her.