IPMA Registrering af uddannelser for projektledere

Er sat i værk for at hjælp dig med at finde den rette uddannelse

I Dansk Projektledelse formidler vi IPMA Registrering® af uddannelsesprogrammer og kurser, der fokuserer på opbygning af projektledelseskompetencer.

IPMA Registrering i Danmark indebærer, at det mulige niveau for kompetenceudvikling ved deltagelse i et specifikt program eller kursus, er karakteriseret af arrangøren ud fra den IPMA baserede danske Nationale Competence Baseline (NCB). Arrangørens angivelse af deltagernes muligheder for at udvikle kompetencer er efterfølgende verificeret af Dansk Projektledelse.

Formålet med IPMA Registreringen er at fremme et bedst muligt match mellem projektledere, som ønsker kompetenceløft og uddannelsesmulighederne. Det gøres ved, i en overskuelig form, at vise hvilke af NCB'ens kompetenceelementer, der vægtes hvor meget i forskellige uddannelser. Specielt ved valg af uddannelse som led i forberedelse til en IPMA Certificering er det en fordel, at uddannelserne er karakteriseret i forhold til NCB'en, som benyttes til selvvurdering under certificeringen.

Læs om ordningen og få overblik over uddannelserne her eller via brochureforsiden til højre. Vi sender dig også gerne et print - send os blot en mail på info(at)danskprojektledelse.dk
Brochuren er også tilgængelig på engelsk her

IPMA har udgivet en brochure om IPMA Registeringsordningen på engelsk, som er tilgængelig i PDF-format her

 

Du kan genkende de danske uddannelsesprogrammer og kurser, som har gennemgået IPMA Registrering på, at de anvender følgende logoer på deres materiale:

For uddannelsesforløb på mindst 60 timer

For kortere kursusforløb