Bliv medlem

Dansk Projektledelse vil være omdrejningspunkt for projektledelse i Danmark, og vi har medlemmer på tværs af sektorer og brancher

Vores vigtigste opgave er at holde dig opdateret om nye trends, best practice og værdiskabende ledelse af projekter. Det gør vi bl.a. ved at give vores medlemmer:

  • Ubegrænset gratis deltagelse på vores mange årlige seminarer og gå-hjemmøder, som f.eks. tager udgangspunkt i håndtering af aktuelle og unikke projekter.
  • Medlemsinformation, i form af nyhedsmails, tidsskriftet Projektledelse med faglige artikler om tendenser og trends, samt adgang til stor artikeldatabase.
  • Rabat IPMA Certificering, som i Danmark udelukkende tilbydes af Dansk Projektledelse. Certificeringen er internationalt anderkendt og udbydes i mere end 50 lande verden over.
  • Yngre og nye projektledere kan deltage i netværket Young Crew, til et særligt lavt medlemskontingent. Læs mere om Young Crew her.

Du kan her læse om de forskellige typer af medlemskab, vi tilbyder.

Som medlem har du mulighed for at finde andre medlemmer og deres telefonnumre ved at søge i vores medlemskartotek. Du skal logge på med dit password for at få adgang hertil.

Meld dig ind her.

Dansk Projektledelse har bl.a. medlemmer fra: